Πού αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 25-10-2023/1100 τοπική ώρα επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.
Πιο συγκεκριμένα:
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις, μέχρι σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης (26-10-2023).
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
α. από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25-10-2023) προς Πέμπτη (26-10-2023) η περιοχή της Κέρκυρας-Παξών και η Ήπειρος.
β. από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (26-10-2023) η δυτική Στερεά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου και από το μεσημέρι η βορειοδυτική Πελοπόννησος.
Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι στα βόρεια τμήματα και από τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέλη της πολιτικής γραμματείας
- Αλυκή Βοιωτίας: Σε εξέλιξη φωτιά – Στάλθηκε 112 για εκκένωση
- Στο 60% οι εργασίες του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι Κρήτης
- Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα και τον αδερφό του
- Ερντογάν: Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για καμία χώρα ούτε για την Ελλάδα, εκτός εάν απειληθεί
- ΑΑΔΕ: Πρόστιμα για 8,3 χιλιάδες εικονικά τιμολόγια εκ των οποίων 3,5 χιλιάδες σε κατασκευαστικά έργα
- Μεσσηνία: Στάχτη 100 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης στο Νιοχώρι
- Γκ. Μαγιορκίνης: Ο κορονοϊός επέστρεψε με τη νέα παραλλαγή «Nimbus»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις