Ο Έλληνας πρωταθλητής κυριάρχησε στο Diamond League με άλμα στα 8,61 μ., πλησιάζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα
Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Diamond League του Μονακό με εντυπωσιακό άλμα στα 8,61 μέτρα.
Η επίδοση του Έλληνα πρωταθλητή αποτελεί την καλύτερη για φέτος στον κόσμο και του χάρισε με άνεση τη νίκη στο μίτινγκ, στο οποίο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Τεντόγλου είχε ήδη δείξει τις διαθέσεις του από τη δεύτερη προσπάθεια, όταν προσγειώθηκε στα 8,52 μέτρα, ωστόσο κράτησε το καλύτερο άλμα του για το τέλος, φτάνοντας στα 8,61 μέτρα.
Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Γουέιν Πίνοκ με 8,39 μέτρα, ενώ τρίτος κατετάγη ο Χόρχε Οντελίν με άλμα στα 8,38 μέτρα.
Με τη συγκεκριμένη επίδοση, ο Τεντόγλου πλησίασε ακόμη περισσότερο το πανελλήνιο ρεκόρ των 8,66 μέτρων, το οποίο κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από τις 2 Ιουνίου 2007. Με βάση τη σταθερότητα και την αγωνιστική του κατάσταση, η κατάρριψη του ρεκόρ μοιάζει πλέον να είναι θέμα χρόνου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καλύτερη επίδοση εφέτος στον κόσμο ο Τεντόγλου στο Μονακό
- Λύτρωση στο 88′ για Ισπανία 2-1 το Βέλγιο
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Αυξήθηκε ο συνολικός πληθυσμός της ΕΕ στα 452 εκατ. – Που οφείλεται και γιατί είναι δυσμενής η εικόνα της Ελλάδας
- Seanergy: Στο ταμπλό από τη Δευτέρα (13/7) το ομόλογο των 100 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα στα ταμπλό με πιέσεις από τεχνολογία
- Η Τράπεζα Πειραιώς απορροφά έξι θυγατρικές
- Η Shein πήρε το «πράσινο φως» από την Κίνα για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








