Κανονικά θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση τριών περιοχών της δυτικής Ελλάδας για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων (Άρτα, Αιτωλοακαρνανία και Βορειοδυτική Πελοπόννησος). Ωστόσο, είναι πιθανό να επανεξεταστούν οι όροι του διαγωνισμού για την παραχώρηση 20 θαλάσσιων περιοχών στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.
Οι πληροφορίες αυτές προκύπτουν από συνάντηση που είχε σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με τη διοίκηση της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).
Οι προσφορές για τις τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας κατατίθενται την ερχόμενη Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου ενώ για τις 20 θαλάσσιες περιοχές η αντίστοιχη προθεσμία, που είναι πιθανό να παραταθεί, εκπνέει στις 14 Μαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- “Γκάζι” στις αιτήσεις ΟΣΔΕ ενόψει της προθεσμίας της 10ης Νοεμβρίου
- Στην κόψη του ξυραφιού οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- ΠΑΟ – ΑΕΚ: Μάχη κορυφής στο ΟΑΚΑ με φόντο την αθηναϊκή κυριαρχία (19:30)
- Επετειακές διαδηλώσεις στο Νόβι Σαντ για την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό
- Αλματώδης άνοδος για το ελληνικό μέλι με πωλήσεις άνω των 31 εκατ. δολαρίων στο εξωτερικό
- Οι κάμερες ασφαλείας ξεσκεπάζουν τους υπαίτιους της Πλάκας
- Σαρωτικό κύμα κακοκαιρίας στη χώρα με διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά έως την Τρίτη
- Τη Βόρεια Κορέα δείχνει το FBI πίσω από τη μεγαλύτερη κλοπή κρυπτονομισμάτων στην ιστορία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








