«Όταν καταλήξει η κυβέρνηση στον αριθμό του ψέματος, ας μας δώσει και τα ακριβή στοιχεία που ζητάμε από προχθές. Διότι εδώ μιλάμε για καμένες περιουσίες και πολίτες που «φωνάζουν» καθημερινά ότι τα εναέρια μέσα ήταν ελάχιστα – όπως ακριβώς είδα και με τα μάτια μου στο Συντονιστικό Κέντρο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέχεια συνέντευξης (14/8) του υπουργού Κλιματικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Δώδεκα εναέρια πάνω – δώδεκα κάτω, δεν είναι μεγάλη διαφορά αν είσαι πολιτικός αριβίστας.
Όταν καταλήξει η κυβέρνηση στον αριθμό του ψέματος, ας μας δώσει και τα ακριβή στοιχεία που ζητάμε από προχθές.
Διότι εδώ μιλάμε για καμένες περιουσίες και πολίτες που «φωνάζουν» καθημερινά ότι τα εναέρια μέσα ήταν ελάχιστα – όπως ακριβώς είδα και με τα μάτια μου στο Συντονιστικό Κέντρο. Είπα εξαρχής και επαναλαμβάνω: είδα μόνο τρία αεροπλάνα και, σε ερώτησή μου, μού απάντησαν ότι τα άλλα ήταν σταθμευμένα. Όχι σε υδροληψία, όχι σε ανεφοδιασμό καυσίμων.
Κρίσιμη λεπτομέρεια: Αρχικά ήθελαν να επισκεφθώ το Συντονιστικό στις 21:30 «για να έχουν σταματήσει οι πτήσεις», όπως μας δήλωσαν.
Δήθεν ότι θα ενοχλούσε η παρουσία μου πριν, αλλά στην πραγματικότητα για να μη δω την επιχειρησιακή γύμνια. Για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν την προπαγάνδα τους.
Ιδού ο Υπουργός που κρατάει ακόμη στη θέση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πρώτη φωτιά στον αστικό ιστό της Αθήνας ανήκει και με τη βούλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: Μειώθηκε 61% σε έξι χρόνια το κενό ΦΠΑ στην Ελλάδα
- Ρόμπερτ Φίτσο: Ούτε ένα ευρώ στον στρατό της Ουκρανίας
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Με «επιλεκτική μνήμη» ο Μπουκώρος κάλυψε τον Μυλωνάκη
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Έχεις τρεις ημέρες να φύγεις από τη χώρα» – Η απειλή στον Πάσχο Μανδραβέλη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Στο τέλος έκλεισαν με απώλειες
- Κακοδιαχείριση στο γερμανικό Δημόσιο: Κοντέινερ για ναύτες, άχρηστα κινητά και άλλες σπατάλες…
- Lloyd’s List: Αγγελικούση και Μαρινάκης στην πρώτη δεκάδα του Top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- QnR: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,249 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









