Παράλληλα σημειώνει ότι τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα καταγεγραμμένα στο σύστημα Engage και δεν δέχονται αμφισβήτηση
Η Πυροσβεστική μετά τη χθεσινή της ανακοίνωση σχετικά με την επιχειρησιακή δραστηριότητα των εναέριων μέσων τις ημέρες της πυρκαγιάς στο Βαρνάβα Αττικής εξέδωσε και νέα ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος τη Δευτέρα επιχείρησαν συνολικά 36 εναέρια μέσα και ειδικότερα το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις 21:00 επιχειρούσαν 20 εναέρια μέσα.
Παράλληλα σημειώνει ότι τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα καταγεγραμμένα στο σύστημα Engage και δεν δέχονται αμφισβήτηση.
«Η επιμονή στην αμφισβήτηση των εν λόγω στοιχείων θίγει την αξιοπιστία της επιχειρησιακής μας αφοσίωσης ως προς την αποστολή μας» τονίζει σχετικά η Πυροσβεστική.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
«Αναφορικά με την επιχειρησιακή δραστηριότητα των εναερίων μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά στοιχεία χθες Τρίτη 13 Αυγούστου 2024.
Ειδικά για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, επιχειρούσαν συνολικά 36 εναέρια μέσα και ειδικότερα το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις 21:00 επιχειρούσαν 20 εναέρια μέσα.
Αυτή είναι η επίσημη και πέραν κάθε αμφισβήτησης καταγραφή στο σύστημα Engage του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και στους πύργους ελέγχου των αεροδρομίων.
Η επιμονή στην αμφισβήτηση των εν λόγω στοιχείων θίγει την αξιοπιστία της επιχειρησιακής μας αφοσίωσης ως προς την αποστολή μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εκλογές στο Ισραήλ: Σφοδρές αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και Αμπάς για νοθεία – Παρέμβαση της αντιπολίτευσης
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Pizza Fan: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το παράνομο «κέρασμα» ο ιδιοκτήτης – Αρνείται την εγκληματική οργάνωση
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Περισσότεροι επιβάτες, λιγότερα κέρδη – Στα 173,5 εκατ. ευρώ η κερδοφορία στο 9μηνο
- Τροχαία στην ΕΕ: 19.350 νεκροί το 2025 – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα παρά τη μείωση 22%
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση για την έναρξη διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση της 100% θυγατρικής «ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» από την «ORILINA PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ»
- Υπόθεση «Χωριάτικο»: Στο στόχαστρο λογαριασμοί 6 εκατ. ευρώ σε Ιρλανδία και Δανία
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








