Μίλησε για “παρατεταμένη μανία” των ισραηλινών εποίκων κατά των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy καταδίκασε την “παρατεταμένη μανία” των ισραηλινών εποίκων κατά των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη.
Ο κ. Lammy, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Κατεχόμενα Εδάφη (OPT) μαζί με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών, είπε ότι η συμπεριφορά των Ισραηλινών εποίκων «είναι απεχθής».
Ο Βρετανός υπουργός εξωτερικών δήλωσε: «Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το κάψιμο και την πυρπόληση κτιρίων, με τις βόμβες μολότοφ που πετάχτηκαν σε αυτοκίνητα, με την εκτεταμένη ασυδοσία και την καταδίωξη ανθρώπων από τα σπίτια τους, είναι αποτρόπαιες και τις καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο».
Ο κ. Λάμι ταξίδεψε επειγόντως και στο Κατάρ σε συντονισμένη επίσκεψη με τον Γάλλο ομόλογο του προκειμένου να πιέσει προς μια λύση άμεσης ειρήνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








