Την ανάγκη ενίσχυσης του εθνικού μετώπου για το εργασιακό, μέσα από την υποστήριξη του κοινού ανακοινωθέντος των κοινωνικών εταίρων επισημαίνει, με δήλωση του στη «Ναυτεμπορική», την Δευτέρα, ο υπουργός Εργασίας Γ.Κατρούγκαλος.
Ο υπουργός Εργασίας καλεί τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση επί του θέματος αυτού, ώστε να ενδυναμωθεί και να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο η διαπραγματευτική θέση της χώρας, εν όψει των κρίσιμων διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δηλώνει πως δεν τον αιφνιδίασε το γεγονός ότι, μετά την υπογραφή του κοινού ανακοινωθέντος, ακολούθησαν οι ανακοινώσεις του ΣΕΒ που ήταν «σε διαφορετικό ύφος», καθώς, όπως επισημαίνει, «ο ΣΕΒ, με την τελική του δήλωση, εμμένει στα από κοινού συμφωνηθέντα και δεν διασπά την εθνική διαπραγματευτική θέση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γεραπετρίτης: Σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους από την Λιβύη – Πρώτος ο γιος του Χαφτάρ
- Χριστοδουλίδης: Δέσμευση της Κύπρου για την ηλεκτρική διασύνδεση
- Μ. Aργυρού: Φορολογική μεταρρύθμιση προσανατολισμένη στην αντιμετώπιση του δημογραφικού
- Προκριματικά Μουντιάλ: Για το 2/2 η Ελλάδα κόντρα στη Δανία (21:45)
- Κίνα: Πτώση 33% στις εξαγωγές προς ΗΠΑ τον Αύγουστο 2025
- Doitforme: Στόχος οι μικρές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με έδρα το Βόλο
- Συνεργασία ΕΛΤΑ με Alpha Bank: Αναβίωση της σχέσης του ΤΤ και χρηματοπιστωτική επέκταση με σκοτεινούς όρους
- Γαλλία: Σήμερα 08/09 η κρίσιμη ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μπαϊρού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις