Προτεραιότητά της ο ενεργειακός διάδρομος
Με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου σηματοδοτώντας την έναρξη της διπλωματικής θητείας της κ. Γκίλφοϊλ στην Αθήνα.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κιμπερλι Γκιλφόιλ συναντώνται σε μία συγκυρία που τα ζητήματα της ενέργειας κυριαρχούν στην γεωπολιτική συζήτηση.
Η Ελλάδα σημειώνεται ότι είναι οικοδέσποινα της πολύ σημαντικής συνόδου για την διατλαντική συνεργασία η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή στο Ζάππειο, και στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η επόμενη φάση του διεθνούς σχεδίου για την απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο. συνολικά τέσσερα μέλη της κυβέρνησης Τραμπ θα δώσουν το παρόν σε αυτό το παγκόσμιο ραντεβού για την ενέργεια.
Ο Πρωθυπουργός το απόγευμα θα συναντηθεί τόσο με τον Υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ όσο και με τον Υπουργό Εσωτερικών. Συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Νταγκ Μπέργκαμ, και τον Υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ Κρις Ράιτ, επίσης, στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Prisma Electronics: Παρουσίασε τον πρώτο ελληνικό επιχειρηματικό (IoT) νανοδορυφόρο MICE-1
- Κωτσόβολος: Εντάσσεται στο UN Global Compact και στο UN Global Compact Network Greece
- Toyota: Αυξάνει τις προβλέψεις για τα ετήσια κέρδη, παρά την αναμενόμενη ζημία 9 δισ. δολαρίων από τους δασμούς ΗΠΑ
- EnvolveXL: Οι πέντε νέες επενδύσεις – Νέα κεφάλαια σε startups στην Ελλάδα
- ΒΕΑ – “Πρωτοβουλία”: Εθνική γραμμή για το Nutri – Score πριν από τις ευρωπαϊκές αποφάσεις
- Νέος, διευρυμένος ρόλος για τον Χρήστο Χαρπαντίδη στη Philip Morris International
- ΔΕΗ myHotel SmartRate: Νέο προϊόν ενέργειας ειδικά σχεδιασμένο για ξενοδοχεία
- Απάντηση Τραμπ στην εκλογή Μαμντάνι: “…And so it begins”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








