«Θα συνεχίσω να τιμώ την εντολή των συμπολιτών μου, ως οφείλω, μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Βουλής», αναφέρει στην ανακοίνωσή του
«Είμαι αθώος και θα αποδείξω την αθωότητά μου όπου κληθώ», δήλωσε ο πρώην υπουργός, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, το όνομα του οποίου αναφέρεται στη δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ταυτόχρονα όμως προανήγγειλε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του ζήτησε επιτακτικά το Μαξίμου. Δεν παραιτείται ωστόσο από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως ορισμένες διαρροές υποστήριζαν ότι του ζητήθηκε από προχθές.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον βουλευτή Σερρών, στη δεύτερη δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ δεν υπάρχουν συνομιλίες του ίδιου του κ. Καραμανλή. Τονίζουν επίσης πως δεν ζητήθηκε τίποτε παράνομα, αλλά ότι οι συνομιλίες αφορούσαν την απόρριψη αιτήσεων αγροτών λόγω λάθους στην υποβολή τους από την εταιρεία που τις είχε αναλάβει και συγκεκριμένα γιατί έλειπε από την αίτηση ένα έγγραφο.
Οι εν λόγω αγρότες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ζήτησαν παράταση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πήραν τελικά τα χρήματα, που όντως δικαιούνταν, διότι ήταν πραγματικοί αγρότες.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καραμανλή έχει ως εξής:
«Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των αρμοδίων αρχών μαζί με τους συναδέλφους μου βουλευτές, με τους οποίους φερόμαστε ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Είμαι αθώος και θα αποδείξω την αθωότητά μου όπου κληθώ.
Θα συνεχίσω να τιμώ την εντολή των συμπολιτών μου, ως οφείλω, μέχρι τη λήξη της θητείας της παρούσας Βουλής.
Επειδή όμως, η πολιτική για εμένα δεν είναι αυτοσκοπός, δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η οικονομική «D-Day» του Τραμπ κατά του Ιράν: Τι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ
- Kosmocar: Η Αλεξία Κωστοπούλου αναλαμβάνει Group Marketing & Brand Excellence Head
- Σιτάρι: «Ανάσα» στην παγκόσμια προσφορά – Η μεγάλη απόφαση της Ινδίας
- Παπαστράτος: Αύξηση τζίρου 12,5% αλλά πτώση 31% καθαρών κερδών
- Θρίλερ με αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία ανοιχτά της Πύλου
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Μικρές μεταβολές στα κλεισίματα
- Νέα επίθεση σε πετρελαιοφόρο: Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη
- Ανακαινίζω: Έρχεται η ώρα των αιτήσεων – Πώς θα πάρετε έως 36.000 ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









