Απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία φορτηγών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Μουργκανίου-Γρεβενών
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω φθοράς στο οδόστρωμα στη χ/θ 287 του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας), εξαιρούμενων των οχημάτων με προορισμό την πόλη της Λάρισας και την πόλη του Βόλου.
Ως προς το ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) μέχρι τον Α/Κ Νίκαιας (χ/θ 348+106) του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο ρεύμα πραγματοποιείται κανονικά.
Εν τω μεταξύ η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ανακοίνωσε ότι ι απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Μουργκανίου-Γρεβενών και ειδικότερα στο τμήμα που περιλαμβάνεται από το 1ο χλμ. (Κόμβο Μουργκανίου) έως και το 24ο χλμ. (όρια νομού Τρικάλων με νομό Γρεβενών).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από σήμερα 16/3 έως και την Παρασκευή 20/3
- Καιρός: Αλλαγή του σκηνικού με νεφώσεις και τοπικές βροχές
- Τραμπ: Ζητά από Ευρώπη και Κίνα βοήθεια για Ορμούζ και θυμάται και λίγο NATO
- Η Αυστραλία δεν στέλνει πολεμικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
- Σε αναστολή οι πτήσεις στο Ντουμπάι
- Μαζί με τον ΕΝΦΙΑ από σήμερα και η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
- Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ: 7,15 εκατ. πράξεις, 2,3 δισ. € φόροι σε 6,171 εκατ. φορολογούμενους
- Στα όρια οι πρατηριούχοι: Κινητοποιήσεις για το πλαφόν στα καύσιμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








