Στα 74 ειδικά σημεία εντός των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα - Πως το κουπόνι 5 3 ευρώ αποκτά αξία 20 ευρώ
Η Κωτσόβολος, στις 12 και 14 Οκτωβρίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών, διοργανώνει μια πανελλαδική δράση ανακύκλωσης μικροσυσκευών, καλώντας μας να ανακυκλώσουμε τις μικροσυσκευές που δε χρειαζόμαστε πλέον στα 74 ειδικά σημεία που βρίσκονται εντός των καταστημάτων της και να κάνουμε REACT για ένα Καλύτερο Περιβάλλον.
Για κάθε μικροσυσκευή* που θα παραδίδεται στα ειδικά σημεία ανακύκλωσης στα καταστήματα Κωτσόβολος, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ένα κουπόνι αξίας 5€. Το κουπόνι αυτό θα μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά, αξίας άνω των 20€, επιβραβεύοντας την πράξη τους που συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον.
Η Κωτσόβολος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο ανακύκλωσης μικροσυσκευών στην Ελλάδα, με 74** ειδικά σημεία πανελλαδικά, όπου μπορεί κανείς να αφήσει τις συσκευές του για ανακύκλωση, προωθώντας έτσι τη βιωσιμότητα με δράσεις που συμβάλλουν σε έναν πιο πράσινο, βιώσιμο πλανήτη. Παράλληλα, έχει ανακυκλώσει πάνω από 43 χιλ. τόνους συσκευών από το 2020, σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., ενώ υπολογίζεται ότι διαχειρίζεται μισό εκατομμύριο συσκευές προς ανακύκλωση ετησίως.
Στις 12 και 14 Οκτωβρίου επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και ανακυκλώνουμε τη μικροσυσκευή που δε χρειαζόμαστε πλέον! Γιατί για κάθε μικρή ή μεγάλη συσκευή, υπάρχει μία θέση στην Ανακύκλωση της Κωτσόβολος.
*Παραδείγματα μικροσυσκευών για τις οποίες δίνεται κουπόνι εξαργύρωσης: Συσκευές προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευές κουζίνας (βραστήρες, τοστιέρες κλπ), μικροσυσκευές καθαρισμού, laptop και παρελκόμενα (φορτιστές, mouse, καλώδια κλπ), tablet, οθόνες μικρών ιντσών, ζυγαριές, βιντεοκάμερες, ηχεία, ραδιόφωνα, κινητά & ασύρματα τηλέφωνα.
** Εξαιρούνται τα Franchise καταστήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε δίκη 8 δισ. δολ. ο Zuckerberg για φερόμενες παραβιάσεις απορρήτου
- Ξενοδόχοι Ρόδου: Υπέγραψαν νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση 11%
- Μάρος Σέφτσοβιτς: Στα 72 δισ. ευρώ τα αντίμετρα στις ΗΠΑ αν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ελεγχόμενες απώλειες απέναντι στις νέες απειλές Τραμπ
- Ιταλία: Ετήσια ζημιά 12 δισ. ευρώ σε περίπτωση επιβολής των δασμών Τραμπ
- Lamda Development: Ολοκληρώθηκε η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στον Χορτιάτη, δίνουν μάχη οι πυροσβέστες
- Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου – Διασώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις