Την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εκφράζει ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Wealth Management ΑΕΔΑΚ Θεόδωρος Κρίντας.
Ειδικότερα, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών λειτουργίας της εταιρίας, ο κ. Κρίντας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αναφέρθηκε στα τρία σημεία της αισιόδοξης ματιάς για την ελληνική οικονομία και τις προβλέψεις της εταιρίας για το υπόλοιπο του 2016.
Η οριστική απομάκρυνση της μακροοικονομικής αστάθειας, η προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων και η πρόσκληση ξένων άμεσων επενδύσεων, είναι τα στοιχεία που πρέπει να επισημάνουμε και να ατενίζουμε με θετικό τρόπο το μέλλον, είπε.
Επίσης, μίλησε για τη συνοχή της ομάδας του και την υποστήριξη της από τον όμιλο που αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας της εταιρίας.
Η Attica Wealth Management ΑΕΔΑΚ ιδρύθηκε το 2001 και διαχειρίζεται σήμερα περισσότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ σε επτά Αμοιβαία Κεφάλαια και χαρτοφυλάκια φυσικών και νομικών προσώπων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις