Αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, από την 24.10.2024
Ο Λάμπρος Σταμπουλής είναι ο νέος Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρεία ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της 23ης Οκτωβρίου, στη θέση της Φανής Αλεξίου που παραιτήθηκε.
Η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η Εταιρεία ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, δυνάμει της από 23.10.2024 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, αποφασίστηκε η αντικατάσταση της Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου κας Φανής Αλεξίου, η οποία αποχώρησε, από τον κο Λάμπρο Σταμπουλή.
Ο κος Λάμπρος Σταμπουλής πληροί όλες τις Προϋποθέσεις του άρθρου 15 του Ν.4706/2020 όπως ισχύει, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητος και αντικειμενικός κατά την άσκηση των καθηκόντων του και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία. Δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας και δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μια από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε Εταιρεία του Ομίλου.
Ο κος Λάμπρος Σταμπουλής είναι Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας και έχει 18ετή Εμπειρία στην Εταιρεία, με ενασχόληση στο τμήμα του Λογιστηρίου και της Οικονομικής Διεύθυνσης ευρύτερα.
Ο κος Λάμπρος Σταμπουλής αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, από την 24.10.2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παπουτσάνης: Στο 23,3% το ποσοστό του Μενέλαου Τασόπουλου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μικτά πρόσημα
- ΕΕΕΠ: Άμεση παύση της Υπηρεσίας Πληρωμών για καταθέσεις σε λογαριασμούς παικτών
- Φιλελεύθερος για καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία εξετάζει την περίοδο πριν από την πώληση στον ΑΔΜΗΕ
- Aktor: Στα 17 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο (+46%), στο +112% το EBITDA
- Μακρόν: Οι εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία είναι έτοιμες – 26 χώρες συμμετέχουν στρατιωτικά
- Comme il faut: Η ισραηλινή εταιρεία μόδας ξεκίνησε εκστρατεία κατά του λιμού στη Γάζα
- Χρηματιστήριο: Αμετάβλητος ο Γενικός Δείκτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις