Θετικός στον κορoνοϊό διεγνώσθη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media.
Ο πρωθυπουργός θα απομονωθεί στο σπίτι του, από όπου θα συνεχίσει να εργάζεται. Στην ανάρτησή του υπενθυμίζει ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.
«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί.
Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο», έγραψε ο πρωθυπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurobank: Με 32,67% η Fairfax στο μετοχικό κεφάλαιο
- Eπενδύσεις στον χειμερινό τουρισμό: Πάνω από μισό εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις σε καταφύγιο Μπάφι & Χιονοδρομικό κέντρο Περτoυλίου
- Manpower: Εξι στους δέκα εργοδότες παγκοσμίως επενδύουν στην αυτοματοποίηση εργασίας
- Ferst Logistics: Αύξηση τζίρου και επενδύσεις για την εταιρεία που εξαγόρασε η Μελίνα Τραυλού
- Fed: Μειώνει τα επιτόκια
- Σπιτική κουζίνα: Τέλος εποχής στις 31 Οκτωβρίου – Ποια τα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη, Σκλαβενίτη
- ΑΑΔΕ: Μέσω myAADE οι δηλώσεις απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για τις πυρκαγιές του 2025
- ΕΚΤ: Μικρή και απρόσμενη σύσφιξη στα κριτήρια δανεισμού προς επιχειρήσεις, ισχυρή ζήτηση για στεγαστικά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








