Στο 637 εκλογικό τμήμα, στο 1ο γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη, ψήφισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο κ. Βελόπουλος έφτασε στις 11.15 στο εκλογικό κέντρο και αφού χαιρέτισε τους παριστάμενους πέρασε στο εκλογικό τμήμα και έριξε την ψήφο του στην κάλπη λέγοντας: «Για τη Μακεδονία».
«Κάναμε ένα τεράστιο μηχανισμό παράλληλης καταγραφής των αποτελεσμάτων, ώστε να μην υπάρχει ενδεχόμενο νοθείας και πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο».
«Το τρίτο και σημαντικότερο για μας είναι οι νέοι, αλλά και οι Έλληνες, γενικώς, να ψηφίσουν Ελληνική Λύση, όχι μόνο για τη Μακεδονία αλλά για όλη την Ελλάδα. Και να μας δώσουν τη δυνατότητα να βάλουμε φυλακή όλους τους κλέφτες κι όλους αυτούς που κορόιδευαν τους Έλληνες. Ακαταδίωκτο για μας δεν υπάρχει. Ψηλά το κεφάλι Έλληνες! Ψηλά την Ελλάδα! Θα νικήσουμε!» πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.
Σε ερώτηση για προβλέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών, απάντησε ότι η δική του προσπάθεια γίνεται για να είναι νικηφόρα η Ελληνική Λύση και πρόσθεσε:
«Ό,τι πει η κάλπη, ό,τι πει ο Έλληνας, ό,τι πει η Μακεδονία, ό,τι πει η Ελλάδα. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euroleague: Επιστροφή στις ήττες ο Παναθηναϊκός με αντι-μπάσκετ
- Estee Lauder: Απογοήτευσαν οι προβλέψεις για το 2026 – Βουτιά 22% για τη μετοχή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Τα αμετάβλητα επιτόκια ΕΚΤ και BoE έφεραν απώλειες
- AKTOR: Η νέα διοικητική δομή του ομίλου και των θυγατρικών
- Κομισιόν: Επενδύσεις 347 εκατ. ευρώ για βελτίωση της ασφάλειας των υποβρύχιων καλωδίων
- Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ο στρατιωτικός που συνελήφθη για κατασκοπεία
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Απόκτηση επιπλέον συμμετοχής σε συγγενή εταιρεία – διαδικασία αξιολόγησης καταλληλότητας
- Έφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» – Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος αυτοψιών στο εργοστάσιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








