Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιάννου Κοντόπουλου.
Ακολούθησε παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών από τον κ. Κοντόπουλο, ο οποίος υπογράμμισε τις θετικές προοπτικές που διαγράφονται το επόμενο χρονικό διάστημα για το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς και τις δράσεις που προγραμματίζονται για την προσέλκυση νέων εισαγωγών υγιών εταιρειών και για τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επενδυτών.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιάννος Κοντόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος για την πρόσκλησή τους να παρευρεθώ στη χθεσινή εκδήλωση, και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να αναφερθώ στις προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και στα οφέλη που συνεπάγεται η εισαγωγή μιας εταιρίας σε αυτό, όπως η πρόσβαση σε χρηματοδότηση, η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και ή μετάβαση σε ένα μοντέλο εταιρικής διακυβέρνησης με διαφάνεια. Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, παραμένουμε στη διάθεση των εταιρειών του ΣΒΕ σε κάθε στάδιο της διαδρομής τους μέχρι την εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εύχομαι σε όλες τις εταιρείες-μέλη του ΣΒΕ μια πορεία δυναμικής ανάπτυξης το 2023».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κύπρος: Πυροβολισμοί στη Λάρνακα, κοντά στην Aστυνομική Διεύθυνση – Πληροφορίες για τραυματίες
- Τραμπ: Επέβαλε έξτρα δασμούς 10% στις 8 χώρες του ΝΑΤΟ που έστειλαν στρατό στη Γροιλανδία
- Tesla: Σχεδόν ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του τσιπ AI5 αυτόνομης οδήγησης
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ παραδέχτηκε ότι έχουν σκοτωθεί χιλιάδες διαδηλωτές
- Πάτρα: Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η πόλη – Απόψε βράδυ η επίσημη τελετή έναρξης
- «Κάτω τα χέρια από τη Γροιλανδία»: Μαζικές διαδηλώσεις σε Δανία και Γροιλανδία
- Παπαζάχος: Σενάρια διαχείρισης ηφαιστειακού κινδύνου από ενδεχόμενο τσουνάμι στη Σαντορίνη
- Κομισιόν: Θα προτείνει μέτρα στήριξης της βιομηχανίας με αιχμή το «Made in Europe»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








