Προηγήθηκε συμπλοκή στο σημείο – Εντοπίστηκαν τραυματίες, έρευνες σε νοσοκομεία και κλινικές για τον εντοπισμό τους
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία στη Λάρνακα της Κύπρου καθώς στις 15:30 έπεσαν πυροβολισμοί , στην πολυσύχναστη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, μόλις 100 μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.
Οι πυροβολισμοί ακολούθησαν συμπλοκής προσώπων κάποια εκ των οποίο φαίνεται να έχουν τραυματιστεί. Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση ανάμεσα σε περαστικούς οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία. Μάλιστα, το περιστατικό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του philenews έγινε μπροστά σε ταχυφαγείο και καταστήματα.
Μαρτυρίες περιοίκων στην ιστοσελίδα μας αναφέρουν πως είδαν ομάδα 15 προσώπων να πιάνονται στα χέρια και μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος έπεσαν οι πυροβολισμοί. Περίοικοι κάνουν λόγο για πρόκληση αναστάτωσης στην περιοχή.
Στην περιοχή έχει αποκλειστεί αριθμός δρόμων με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις, που διενεργούν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι εμπλέκονται στο περιστατικό.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στην υπόθεση ενδεχομένως να εμπλέκεται πρόσωπο που απασχόλησε την Αστυνομία στο παρελθόν για σοβαρές υποθέσεις το οποίο αναζητείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, από Αστυνομικές πηγές, στη σκηνή εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και γι αυτό το λόγο οι έρευνες επεκτάθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας και σε κλινικές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι τραυματίες ζήτησαν περίθαλψη.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονται στη διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των προσώπων που ενεπλάκησαν στον καυγά. Ακολούθως θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τέσσερις νεκροί στο Λίβανο από επιδρομές του Ισραήλ
- Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη Σάββατο και Κυριακή λόγω του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»
- Ο Ερντογάν απέπεμψε τον υπουργό Παιδείας λόγω των ενόπλων επιθέσεων σε σχολεία
- Ο Αραγτσί αποχώρησε από το Πακιστάν χωρίς συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους
- Ελλάδα και Γαλλία στρατηγική συμμαχία για μια ισχυρότερη Ευρώπη
- Τι προβλέπει το μνημόνιο με τη Γαλλία για την πυρηνική τεχνολογία
- Καθαρισμοί οικοπέδων: Έως 15 Ιουνίου δήλωση καθαρισμού
- Η Euronext εγκαινιάζει Κέντρο Τεχνολογίας και Υποστήριξης στην Αθήνα, ενισχύοντας το τεχνολογικό της αποτύπωμα στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








