Η συνολική επιφάνεια δόμησης ανέρχεται σε περίπου 23.000 τ.μ. και η διάρκεια της κατασκευής εκτιμάται σε 26 μήνες
Η Lamda Development S.A. ανακοίνωσε ότι η 100% θυγατρική εταιρεία LAMDA RIVIERA S.M.S.A. ολοκλήρωσε τη διαδικασία για την ανάθεση της Εργολαβίας Κατασκευής του εμπορικού προορισμού Riviera Galleria στην κατασκευαστική εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ, 100% θυγατρική της Metlen Energy & Metals (πρώην MYTILINEOS).
Η συνολική επιφάνεια δόμησης της Riviera Galleria ανέρχεται σε περίπου 23.000 τ.μ., φέρει την υπογραφή του κορυφαίου, διεθνούς φήμης Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates) και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ελληνικό μελετητικό γραφείο ΒΕΤΑPLAN. Ο νέος εμπορικός προορισμός, που αναπτύσσεται εντός του έργου του Ελληνικού, θα προσφέρει μια πλούσια εμπειρία αγορών, καθώς και εξαιρετικές επιλογές υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, που θα προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Η ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ θα αναλάβει την κατασκευή της Riviera Galleria, η οποία αποτελείται από 3 διώροφα κτίρια, τα οποία συνθέτουν ένα κτιριακό συγκρότημα εμπορικών καταστημάτων, καταστημάτων παροχής υπηρεσιών και χώρων αναψυχής, από υπόγειους χώρους βοηθητικών χρήσεων, από κτίριο εξυπηρέτησης/φορτοεκφόρτωσης, από περιβάλλοντα χώρο καθώς και υπαίθριες θέσεις στάθμευσης. Η διάρκεια της κατασκευής εκτιμάται σε 26 μήνες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιές σε δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού: Η αυτοψία έβγαλε 15 κτίρια κατεδαφιστέα
- Δεκαπενταύγουστος: Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά παρά την αργία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Kέρδη εν αναμονή της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν
- Φωτιά στην Αχαΐα: Προθεσμία για την Κυριακή πήραν οι δύο από τους συλληφθέντες
- Τραμπ: Η συνάντησή μου με τον Πούτιν έχει «25% πιθανότητα να αποτύχει εντελώς»
- Πελετίδης κατά κυβέρνησης: Αντί να απολογούνται, ζητάνε και τα ρέστα ενώ οι εστίες της Πάτρας ακόμα «καπνίζουν»
- Times of Israel: Ο δήμος της Ιερουσαλήμ «πάγωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Πατριαρχείου
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε την δεύτερη σερί εβδομάδα κερδών με +2,71% – Άλμα 5,33% από Optima bank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις