Η Μαργαρίτα Ρόμπλες είιναι υπουργός Άμυνας της Ισπανίας
Η υπουργός Άμυνας της Ισπανίας, Μαργαρίτα Ρόμπλες, καταδίκασε τον απειλητικό αποκλεισμό της ναυτιλίας από τον Τραμπ, λέγοντας ότι «δεν βγάζει νόημα».
«Από την έναρξη του πολέμου, όλα είναι ανούσια», δήλωσε η Ρόμπλες στον ισπανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα TVE τη Δευτέρα.
«Κανείς δεν ξέρει το λόγο για τον οποίο ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος, ένας πόλεμος που υποτίθεται ότι θα ήταν γρήγορος. Αυτό είναι απλώς ένα ακόμη επεισόδιο της καθοδικής πορείας στην οποία έχουμε παρασυρθεί και στην οποία προσπάθησαν να παρασύρουν ολόκληρο τον κόσμο».
Η Ισπανία υπό τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ υπήρξε ο πιο μεγάλος επικριτής στην Ευρώπη για τις στρατιωτικές ενέργειες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Το μέλος του ΝΑΤΟ δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι ο εναέριος χώρος της ήταν κλειστός για τα αμερικανικά αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται στο Ιράν και απαγόρευσε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν κοινές στρατιωτικές βάσεις στη νότια Ισπανία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








