Μετά από αγορές μετοχών στις 20 Δεκεμβρίου.
Η εταιρεία με την επωνυμία «MASDAR HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενημερώνει ότι στις 20.12.2024, απέκτησε συνολικά 16.984.573 κοινές ονομαστικές μετοχές εκδόσεως της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» έναντι 20,00 Ευρώ ανά μετοχή μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών.
Συνεπεία αυτών των συναλλαγών, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου διαμορφώθηκε σε περίπου 84,78% από περίπου 70,43% που ήταν στις 28.11.2024.
Οπως είναι γνωστό η Masdar εξαγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακή μετά από συμφωνία με τον όμιλο ΓΕΚ Τέρνα και άλλους μετόχους και μέσω δημόσιας πρότασης επιδιώκει να αγοράσει το σύνολο των μετοχών της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωτιές σε δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού: Η αυτοψία έβγαλε 15 κτίρια κατεδαφιστέα
- Δεκαπενταύγουστος: Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά παρά την αργία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Kέρδη εν αναμονή της συνάντησης Τραμπ – Πούτιν
- Φωτιά στην Αχαΐα: Προθεσμία για την Κυριακή πήραν οι δύο από τους συλληφθέντες
- Τραμπ: Η συνάντησή μου με τον Πούτιν έχει «25% πιθανότητα να αποτύχει εντελώς»
- Πελετίδης κατά κυβέρνησης: Αντί να απολογούνται, ζητάνε και τα ρέστα ενώ οι εστίες της Πάτρας ακόμα «καπνίζουν»
- Times of Israel: Ο δήμος της Ιερουσαλήμ «πάγωσε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Πατριαρχείου
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε την δεύτερη σερί εβδομάδα κερδών με +2,71% – Άλμα 5,33% από Optima bank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις