«Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα πρόσθετων προαπαιτούμενων μέτρων» ανέφερε σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητική πηγή, σημειώνοντας μάλιστα ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί και κάποιο τέτοιο αίτημα.
«Για την κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή προέχει η υλοποίηση της συμφωνίας της συνόδου κορυφής του Ιουλίου» ανέφερε η ίδια πηγή, επισημαίνοντας ότι σε αυτό κατατείνει η δήλωση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και η πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, συνεδρίαση η οποία αναμένεται να συζητήσει την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τις πρόσφατες ψηφοφορίες στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα μέτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γιατί συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της Σρι Λάνκα
- Λαβροφ: Δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση κορυφής Πούτιν – Ζελένσκι
- ΗΠΑ: Έφοδος FBI στο σπίτι του πρώην συμβούλου εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, Τζον Μπόλτον
- Bloomberg: H ΕΚΤ θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια μετά την εμπορική συμφωνία ΕΕ – ΗΠΑ
- Δήμος Πύργου: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για τις ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές
- ΙΣΑ: Ζητάει την υποχρέωση απινιδωτών σε χώρους με μεγάλο αριθμό πολιτών
- Πορτογαλία: Συνεχίζεται η μάχη με τα πύρινα μέτωπα
- Eurostat: Το 8,4% των φοιτητών ΑΕΙ στην ΕΕ προέρχονταν από το εξωτερικό το 2023 – Το 3% στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις