Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 17.133 μονάδες
Με κέρδη κινούνται στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να είναι μετά από δύο θετικές συνεδριάσεις με τους επενδυτές να εστιάζουν στις εταιρικές ανακοινώσεις.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 17.133 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,81% στις 7.659 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ανεβαίνει 0,51% στις 7.782 μονάδες.
Στον ευρωπαϊκό νότο, ανοδικά 0,09% ο ΜΙΒ στο Μιλάνο γύρω από τις 31.965 μονάδες όπως και ο ΙΒΕΧ στη Μαδρίτη κινείται ανοδικά 0,11% στις 9.927 μονάδες.
Οι πωλήσεις στη Βρετανία αυξήθηκαν κατά 3,4% σε μηνιαία βάση, υψηλότερα από την πρόβλεψη για ανάπτυξη 1,5%. Ήταν η μεγαλύτερη μηνιαία άνοδος από τον Απρίλιο του 2021 κι έρχεται μετά από πτώση-ρεκόρ τον Δεκέμβριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζεφ Μπέζος για το θάνατο της μητέρας του: «Σ’ αγαπώ μαμά»
- Κίνα: Επιβράδυνση βιομηχανικής παραγωγής και λιανικών πωλήσεων
- Ουκρανική επίθεση στο ρωσικό λιμάνι Αστραχάν
- Συνεχίζει τις διακοπές ο Πρωθυπουργός στα Χανιά
- Συνεχίζεται η φωτιά στα Καμπιά της Χίου
- Το Σαββατοκύριακο οι απολογίες των τριων συλληφθέντων για τις φωτιές
- Δημήτρης Κοτσιφάκος: Ένας Έλληνας στο τιμόνι του Ritz Carlton στο Αμμάν
- H απίθανη σύμπτωση πίσω από την πιθανότερη διάδοχο της Αnne Wintour στη Vogue
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις