Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 17.133 μονάδες
Με κέρδη κινούνται στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να είναι μετά από δύο θετικές συνεδριάσεις με τους επενδυτές να εστιάζουν στις εταιρικές ανακοινώσεις.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,51% στις 17.133 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,81% στις 7.659 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ανεβαίνει 0,51% στις 7.782 μονάδες.
Στον ευρωπαϊκό νότο, ανοδικά 0,09% ο ΜΙΒ στο Μιλάνο γύρω από τις 31.965 μονάδες όπως και ο ΙΒΕΧ στη Μαδρίτη κινείται ανοδικά 0,11% στις 9.927 μονάδες.
Οι πωλήσεις στη Βρετανία αυξήθηκαν κατά 3,4% σε μηνιαία βάση, υψηλότερα από την πρόβλεψη για ανάπτυξη 1,5%. Ήταν η μεγαλύτερη μηνιαία άνοδος από τον Απρίλιο του 2021 κι έρχεται μετά από πτώση-ρεκόρ τον Δεκέμβριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις