Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 και ώρα 3:30μμ στα γραφεία της εταιρείας στη Χίο
Η εταιρεία Mediterra ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση προσήλθαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 60,17% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι επί συνόλου 7.300.000 μετοχών, παρευρέθησαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 4.392.744 μετοχές.
Λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας σύμφωνα με το καταστατικό, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024 και ώρα 3:30μμ ματαιώθηκε και η επαναληπτική θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την από 03 Ιουλίου 2024 πρόσκληση, την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 και ώρα 3:30μμ στα γραφεία της εταιρείας στη Χίο στην περιοχή Καλλιμασιά.
Στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση δικαιούνται να παραστούν όλοι οι μέτοχοι, η ιδιότητα των οποίων πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα της Γενικής Συνελεύσεως, δηλαδή την 31η Ιουλίου 2024 («Ημερομηνία Καταγραφής»).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα – Ποιοι οι δικαιούχοι
- Ισραήλ: «Αν δεν σκοτώσαμε χθες τους ηγέτες της Χαμάς θα το κάνουμε την επόμενη φορά»
- Novo Nordisk: Πρόκειται να απολύσει περίπου 9.000 εργαζόμενους
- ΚΕΠΕ: Μειώθηκε ο δείκτης φόβου τον Αύγουστο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Μόλις 0,3% αυξήθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Αύγουστο – Βουτιά 9,2% οι μοτοσυκλέτες
- ΑΔΜΗΕ: Η Fulgor ανάδοχος της νέας ηλεκτρικής διασύνδεσης Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας με 61,19 εκατ. ευρώ
- H Range Rover προβλήθηκε στον Πύργο Πειραιά
- Στο αυτόφωρο ο διευθυντής καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που πήρε «φακελάκι»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις