Μείωση 0,4% σημείωσε ο γενικός δείκτης απασχολουµένων ατόµων στο λιανικό εµπόριο το α΄ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριµήνου 2015, ενώ σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριµήνου 2015 παρουσίασε µείωση 0,8%.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο δείκτης ωρών εργασίας παρουσίασε µείωση 1,5% σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριµήνου 2015, ενώ σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριµήνου 2015 παρουσίασε µείωση 4,4%.
Παράλληλα, ο δείκτης μισθών και ηµεροµισθίων παρουσίασε µείωση 0,4% σε σχέση µε τον αντίστοιχο δείκτη του α΄ τριµήνου 2015, ενώ σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριµήνου 2015 παρουσίασε µείωση 23,4%.
Ο εποχικά διορθωµένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κ.λπ.) γενικός δείκτης απασχολουμένων ατόµων παρουσίασε µείωση 0,2% το α΄ τρίμηνο 2016 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του δ΄ τριµήνου 2015, ο αντίστοιχος δείκτης ωρών εργασίας παρουσίασε µείωση 0,7% και ο αντίστοιχος δείκτης μισθών και ηµεροµισθίων παρουσίασε αύξηση 0,5%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Euronext: Αύξηση 12,6% για τα EBITDA το γ’ τρίμηνο – Στα 169,0 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
- Πιερρακάκης: Επί ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν 77 υποκαταστήματα ΕΛΤΑ και έγιναν 100 εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεις
- Έλι Κοέν: Ξανά στο τραπέζι ο αγωγός αερίου από Ισραήλ μέσω Κύπρου – Ελλάδας
- Lamda: Στις 12 Νοεμβρίου ξεκινάει η δημόσια προσφορά για το 7ετές ομόλογο έως 500 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Βουτιά 14,5% από Air France – KLM
- Σομαλία: 5 Έλληνες στο πλήρωμα του τάνκερ της Latsco Marine που κατέλαβαν πειρατές
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: Δεν ήταν μόνο επικοινωνιακό, αλλά και επιχειρησιακό λάθος
- ElvalHalcor: Όγδοη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








