Το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να μη δημοσιοποιήσουν τα ονόματα
Tο Σάββατο (1/2) στη Γάζα αναμένεται η νέα απελευθέρωση ομήρων με το Ισραήλ να επιβεβαιώνει ότι έλαβε κατάλογο από τη Χαμάς με τρεις άνδρες, μεταξύ αυτών Αμερικανός πολίτης.
Το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να μη δημοσιοποιήσουν τα ονόματα παρά μόνο αφού ενημερωθούν οι οικογένειες των ομήρων.
Στη συνέχεια δόθηκαν ονόματα και φωτογραφίες.
Ο 65χρονος Keith Siegel είναι Αμερικανός πολίτης με καταγωγή από τη Βόρεια Καρολίνα, που απήχθη από το κιμπούτς Kfar Aza με τη σύζυγό του Aviva, η οποία απελευθερώθηκε τον Νοέμβριο του 2023.

Ο 54χρονος Ofer Calderon απήχθη από το κιμπούτς Nir Oz στις 7 Οκτωβρίου. Τα δύο από τα παιδιά του απελευθερώθηκαν κατά την τελευταία κατάπαυση του πυρός.
Ο 35χρονος Yarden Bibas είναι ο πατέρας των τριών παιδιών για τα οποία η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι είναι νεκρά. Το Ισραήλ δεν έχει επίσημα επιβεβαιώσει τον θάνατό τους, αλλά έχει εκφράσει «σοβαρή ανησυχία» για την τύχη τους. Ο 35χρονος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alter Ego Media: Η Τσάλα Μέντερες Head of International Content Sales
- BriQ Properties: Στο 5,01% το ποσοστό της Alpha Asset Management
- Lidl Ελλάς: Οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν οnline τη διαθεσιμότητα των προϊόντων εκτός τροφίμων
- Η Nvidia ανακοίνωσε επένδυση 5 δισ. δολαρίων στην Intel, εκτοξεύοντας τη μετοχή της
- Ταγιάνι: Στον ΟΗΕ η Ιταλία θα στηρίξει την διακήρυξη για σύσταση παλαιστινιακού κράτους
- Τουρκία: “Οι S-400 βρίσκονται στα αποθέματά μας”
- Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: Ανετη νίκη του “μισού” ΠΑΟ επί της Παρτίζαν με 92-81
- Κωτσόβολος: Επεκτείνεται στον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις