Σε αυτό το ριάλιτι, τρεις μεσίτες ακινήτων ανταγωνίζονται για να βρουν το τέλειο σπίτι για πολύ απαιτητικούς πελάτες, υποψήφιους αγοραστές ή πωλητές
Kαθώς η αναζήτηση σπιτιού τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο στην ελληνική πραγματικότητα, γνωστό τηλεοπτικό κανάλι την κάνει και ριάλιτι.
Ειδικότερα, ο ΑΝΤ1, μετά από το ριάλιτι επιχειρηματικότητας ”Dragons Den“, το οποίο θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν, ξεκινά την αναζήτηση υποψηφίων ενοικιαστών ή αγοραστών για το νέο ριάλιτι Flat Hunters (μτφ: κυνηγοί διαμερισμάτων), πρωταγωνιστές στο οποίο θα είναι εκείνοι και τρεις μεσίτες ακινήτων. Το πρόγραμμα αυτό αναμένεται να βγει στον αέρα το β’ μισό της τρέχουσας σεζόν ή στην αρχή της επόμενης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κανάλι, σε αυτό το ριάλιτι, τρεις μεσίτες ακινήτων ανταγωνίζονται για να βρουν το τέλειο σπίτι για πολύ απαιτητικούς πελάτες, υποψήφιους αγοραστές ή πωλητές. Οι μεσίτες έχουν δικαίωμα να δείξουν μόνο ένα ακίνητο ο καθένας, συνεπώς πρέπει να έχουν καταλάβει πολύ καλά τι ψάχνουν οι πελάτες τους.
Σε κάθε επεισόδιο, βλέπουμε τρεις επισκέψεις σε αντίστοιχα ακίνητα και παρακολουθούμε την προσπάθεια κάθε μεσίτη να καταφέρει να βρει το ακίνητο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες του πελάτη. Κάθε επίσκεψη είναι γεμάτη εκπλήξεις, ευχάριστες, συγκινητικές, αλλά και αμήχανες στιγμές, καθώς οι 3 μεσίτες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που έχουν για να διαλέξει ο πελάτης το δικό τους σπίτι και να κερδίσουν.
Στο τέλος κάθε ημέρας, και επεισοδίου αντίστοιχα, ο πελάτης επιλέγει το αγαπημένο του ακίνητο, ενώ και ο μεσίτης δεν μένει με άδεια χέρια, καθώς εκτός από την προμήθειά του κερδίζει 2.000 ευρώ.
Το παιχνίδι έχει ξεκινήσει να προβάλλεται σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, από το 2022.
Λέτε να είναι η αρχή για τη λύση της στεγαστικής κρίσης;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κρίσιμη συνάντηση Μερτς για το μέλλον της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας
- Έρευνα RE/MAX Ελλάς: Το 74,1% των ακινήτων που ενοικιάστηκαν το 2025 είναι ηλικίας άνω των 20 ετών
- Tag Heuer: Νέο smartwatch Connected Calibre E5 σε συνεργασία με τη New Balance
- Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ
- Νέος Υπερυπολογιστής ΑΙ στη Δυτική Μακεδονία με εθνικούς πόρους, 30 εκατ. ευρώ
- Τράπεζα Πειραιώς: Επέκταση συνεργασίας με την Oracle για ΑΙ, Cloud και Βιωσιμότητα
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο +1,9% ο πληθωρισμός το Σεπτέμβριο, «φρένο» από ενέργεια και ελαιόλαδο
- Lidl Ελλάς: Απορροφά τον ΦΠΑ στις τιμές πάνω από 140 φρέσκων φρούτων και λαχανικών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις