Η εταιρία έχει θέσει ως στόχο την άντληση 500 εκατ. ευρώ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία του βιβλίου προσφορών αναφορικά με το πενταετές πράσινο ομόλογο της Metlen.
Οι προσφορές βρίσκονται πάνω από τα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ η απόδοση διαμορφώνεται στα επίπεδα του 4,125% ενώ αρχικά οι επενδυτές ζητούσαν 4,5%.
Η εταιρία έχει θέσει ως στόχο την άντληση 500 εκατ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μetlen έδωσε εντολή στις BNP PARIBAS, Citigroup και HSBC ως Από Κοινού Γενικούς Συντονιστές (Joint Global Coordinators) να διοργανώσουν την έκδοση πράσινων ομολογιών, χωρίς εξασφαλίσεις, ονομαστικής αξίας €500 εκατομμυρίων με διάρκεια 5 ετών (NCL/Μη Ανακλητές).
Η Εταιρεία προτίθεται να διαθέσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες για την ολοσχερή εξόφληση υφιστάμενων πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (€500.000.000), με επιτόκιο 2,5% και λήξη το 2024, εκδόσεως της Mytilineos Financial Partners S.A.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις