Δηλώνει ότι στοχεύει σε συστηματική ενίσχυση της παρουσίας της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων
Η Εταιρεία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΒΕΕ» γνωστοποιεί ότι κατήρτισε νέα σημαντική συμφωνία με την INTRACOM DEFENSE SA για την κατασκευή των μεταλλικών μερών αμυντικών συστημάτων με εξαγωγικό προσανατολισμό.
Η υπογραφείσα σχετική σύμβαση ύψους 5,7 εκατ. USD και διαρκείας 24 περίπου μηνών δικαιώνει την στρατηγική απόφαση της διοίκησης της Εταιρείας για την εντός των παραγωγικών της εγκαταστάσεων δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία ιδιαίτερου τμήματος αμυντικών συστημάτων με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξειδικευμένα μέσα παραγωγής και ελέγχου.
Στόχο της Εταιρείας αποτελεί η συστηματική ενίσχυση της παρουσίας της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον και προοπτικές για τους εμπλεκόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έξοδος Χριστουγέννων με εκτροπές της αστυνομίας
- Εκτελεστή της ρωσόφωνης μαφίας συνέλαβε η ΕΛΑΣ
- Η αστυνομία που είχε κλείσει το δρόμο άνοιξε την εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία
- Δύο θέσεις Επιστημόνων προκηρύσσει το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος
- Νέα ψηφιακή απογραφή δεξαμενών στα πρατήρια
- Άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα στα διόδια των Μαλγάρων
- Νόμος του κράτους ο «ΦΑΡΟΣ AI FACTORY»: Το ελληνικό εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης γίνεται εταιρεία και τα θολά σημεία
- Λαϊκές αγορές: Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








