Για ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις διαχείρισης υδάτων
Η SUEZ INTERNATIONAL και η κατά 100% θυγατρική του Ομίλου AKTOR, ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ («ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ»), υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU), εγκαινιάζοντας μια στρατηγική και αποκλειστική σύμπραξη ορισμένης διάρκειας στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης υδάτων.
Η συμφωνία θέτει το πλαίσιο για την από κοινού ανάπτυξη έργων και υπηρεσιών που καλύπτουν το σύνολο του κύκλου του νερού, από την παροχή πόσιμου νερού έως την επεξεργασία λυμάτων. Όπως επισημαίνεται, η υλοποίηση των επιμέρους συμφωνιών τελεί υπό την αίρεση της λήψης των απαιτούμενων κανονιστικών και λοιπών εγκρίσεων.
Η SUEZ INTERNATIONAL αποτελεί διεθνή παίκτη με παρουσία σε πολλές χώρες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης υδάτων με έμφαση στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την κυκλική οικονομία. Από την πλευρά της, η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία στην υλοποίηση έργων υποδομής στον τομέα του νερού και στρατηγικό στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της δραστηριότητάς της σε όλο το φάσμα του υδατικού κύκλου.
Οι δύο εταιρείες, με διακριτά αλλά συμπληρωματικά χαρακτηριστικά, επιδιώκουν να αξιοποιήσουν τη συνδυασμένη εμπειρία και τεχνογνωσία τους σε μια περίοδο κατά την οποία η ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων αναδεικνύεται σε κομβικό ζήτημα για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Μέσα από τη συνεργασία τους, φιλοδοξούν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας έργα και υπηρεσίες με ισχυρό αποτύπωμα βιωσιμότητας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Reuters: Η ΕΕ εξετάζει τρόπους για άμεση μείωση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία
- Και η Βρετανία ετοιμάζεται να στείλει αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Χωρίς πρόσβαση οι πολίτες στο διαδύκτιο για δεύτερη εβδομάδα
- Καραμανλής από Ξάνθη: «Απαραίτητος ο διακανονισμός των κόκκινων δανείων των αγροτών»
- Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης
- Cyprus Mail: Η Τουρκία στέλνει την Κυριακή (8/3) τέσσερα F-16 στα κατεχόμενα
- Οι ΗΠΑ στέλνουν και το αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» στη Μέση Ανατολή
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ολόκληρο το επιστημονικό συμβούλιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








