Ο Αμερικανός σχεδιαστής έχει πάνω από 19 εκατ. ακόλουθους στο Instagram
Το ελληνικό καλοκαίρι έγινε πάλι αντικείμενο θαυμασμού από διάσημους επισκέπτες από το εξωτερικό.
Στο επίκεντρο, αυτή τη φορά, ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Michael Kors, ο οποίος επέστρεψε και φέτος στην Ελλάδα, επιλέγοντας ξανά την Ύδρα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1959, ο Michael Kors ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία μόδας το 1981. Από τότε, το όνομά του έγινε συνώνυμο της προσιτής πολυτέλειας, ενώ τα ρούχα, οι τσάντες και τα αξεσουάρ του φοριούνται από celebrities, πολιτικούς ηγέτες και προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο.
Φωτογραφιζόμενος πάνω στο σκάφος του, με μια πετσέτα, σε ένα λιμάνι της Ύδρας, ο σχεδιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα για το ελληνικό καλοκαίρι.

Ειδικότερα, στον επίσημο λογαριασμό του brand Michael Kors στο Instagram, που μετρά περισσότερους από 19,2 εκατομμύρια ακολούθους, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την Ύδρα συνοδευόμενες από το σχόλιο: “The warmth of the people, the turquoise waters and the laid-back vibe…. I am always thrilled to return to my beloved Greece!! We’re always on the move. As Diana Vreeland said, ‘The eye has to travel!’ – xxMK” Η μετάφραση του μηνύματος στα ελληνικά είναι η εξής:«Η ζεστασιά των ανθρώπων, τα τιρκουάζ νερά και η χαλαρή ατμόσφαιρα… Πάντα νιώθω ενθουσιασμό να επιστρέφω στην αγαπημένη μου Ελλάδα!! Είμαστε πάντα σε κίνηση. Όπως είπε και η Diana Vreeland, ‘Το μάτι πρέπει να ταξιδεύει!’ – xxMK».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση του διάσημου σχεδιατή συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με followers από όλο τον κόσμο να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την επιλογή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γαλλία: Νέος γύρος διαδηλώσεων μετά τις λεηλασίες 3.000 καταστημάτων
- Moderna: Το μεγάλο στοίχημα για το εμβόλιο κατά του καρκίνου – Τι πρέπει να αποδείξει
- Anthropic: Αγώνας δρόμου για IPO τον Νοέμβριο – Η προθεσμία που πιέζει
- JetBlue: Βουτιά-ρεκόρ σε μετοχή και ομόλογα – Φόβοι για τα οικονομικά της αεροπορικής
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
- Η μετοχή που μπορεί να γίνει «ασφαλές καταφύγιο» εν μέσω αναταραχής στην τεχνητή νοημοσύνη
- SpaceX: Πού «σκόνταψε» το σχέδιο Μασκ για δάνειο-μαμούθ $40 δισ.
- Από 41 έως 138 ευρώ τα ίδια τρόφιμα στην Ευρώπη: Πού είναι ακριβότερο, τι γίνεται στην Ελλάδα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








