"Nα μπορούν τα νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε φθηνό ενοίκιο και να μπορέσουν να αποκτήσουν σπίτι σε μια παραγωγική ηλικία"
«Προτεραιότητα το δημογραφικό που είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης και το στεγαστικό, να μπορούν τα νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε φθηνό ενοίκιο και να μπορέσουν να αποκτήσουν σπίτι σε μια παραγωγική ηλικία», δήλωσε στους δημοσιογράφους η υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου φτάνοντας στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, όπου αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα.
Η κα Μιχαηλίδου κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής το Σάββατο 15/03 προέβη σε δηλώσεις τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε εδώ, να βοηθήσουμε ακόμα παραπάνω τις οικογένειες να μπορέσουν, εφόσον θέλουν να κάνουν παιδιά, να είναι η πολιτεία δίπλα στις υπηρεσίες, σε ό, τι μπορεί να προσφέρει για να μπορέσουν οι οικογένειες να κάνουν παιδιά και να βοηθήσουμε και στο κομμάτι της στέγασης».
«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στα οποία δώσαμε ιδιαίτερη σημασία είναι το να εκπονήσουμε το Σχέδιο Δράσης για το Δημογραφικό. Σας το παραδίδουμε ώστε να εξειδικεύσετε ανά περιφέρεια και να βάλετε τη δική σας πινελιά που είναι απαραίτητη με τις δικές γνώσεις και το όραμα που έχετε για την Ελλάδα του μέλλοντος.
Πραγματικά θέλω να συνδράμω κι εγώ από το υπουργείο Παιδείας σε όλο αυτό το καίριο έργο που κάνει και θα συνεχίσει να κάνει το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας» επισήμανε η Σοφία Ζαχαράκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων Παρόχων Πιστοποίησης στο νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
- Εντυπωσιακές εικόνες πάνω από την Αθήνα: Δοκιμαστικές πτήσεις για την 25η Μαρτίου (Βίντεο)
- Δήμας: Εντείνονται οι εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου με στόχο να ανοίξει τον Ιούλιο
- Ο Τραμπ εξετάζει να στείλει πεζοναύτες για την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν
- Η Unilever εξετάζει πώληση του κλάδου τροφίμων στη McCormick
- Euroleague: Πάνοπλος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο ΠΑΟ (21:15)
- Η Ελβετία διακόπτει τις εξαγωγές όπλων προς τις ΗΠΑ λόγω του πολέμου στο Ιράν
- Εθνική Τράπεζα: Προαιρετική επιλογή του τύπου λογαριασμού από τους πελάτες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








