Αθλητισμός

Euroleague: Πάνοπλος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο ΠΑΟ (21:15)

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Ο Εργκίν Αταμάν, έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ρόστερ, πλην του Σαμαντούροβ, για τον πολύ σημαντικό αυτό αγώνα

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Ερυθρό Αστέρα (21:15) για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν, έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ρόστερ, πλην του Σαμαντούροβ, για τον πολύ σημαντικό αυτό αγώνα.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην ένατη θέση με 17-14 νίκες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου βρίσκονται στην έκτη θέση με 18-13 νίκες.

Το «τριφύλλι» μετράει τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις των δυο ομάδων.

Στη συνολική προϊστορία των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός μετράει 14 νίκες έναντι εννέα της σερβικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί χωρίς τον Εμπούκα Ιζούντου.

Ο Αφρικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα και θα χάσει τον αγώνα με τους πράσινους.

Σε 27 αναμετρήσεις στη φετινή Euroleague, ο 29χρονος Νιγηριανός έχει μέσο όρο 8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 10.2 βαθμούς αξιολόγησης σε 14’31” συμμετοχής.

Αντίθετα στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ταξίδεψε ο Χασιέλ Ριβέρο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στη φετινή σεζόν.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu