Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,92% στις 22.524 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές, με τους επενδυτές να ανησυχούν για τους δασμούς που επιβάλλει ο Ντόναλντ Τραμπ και τις επιπτώσεις που θα έχει στις οικονομίες ενώ παράλληλα εκτιμούν τις ανακοινώσεις για την ευρωπαϊκή άμυνα.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,92% στις 22.524 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κινείται ανοδικά 0,87% στις 8.013 μονάδες και στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,05% στις 8.518 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 1,92% στις 38.045 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,42% στις 12.809 μονάδες.
Την ώρα που σε γεωπολιτικό επίπεδο καταγράφεται πρόοδος (από τα μέτωπα στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή), τις αγορές τις έχει κυριεύσει η αγωνία και η αβεβαιότητα από τις προστατευτικές πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ. Ωστόσο υπήρξε και μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς κατέρρευσε η κυβέρνηση της Πορτογαλίας.
Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα διπλασιάσει τους δασμούς στις εισαγωγές μετάλλων από τον Καναδά στο 50% αν αποφασίσει να δασμολογήσει αμερικανικά προϊόντα, ωστόσο στη συνέχεια ανακάλεσε δηλώνοντας ότι θα το σκεφτεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η AKTOR συζητά με Πειραιώς, ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ και Υπερταμείο για να πει στο Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Aλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου Μοτοδυναμική
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες, παρά την ανάκαμψη των πολύτιμων μετάλλων
- Intracom: Συμμετοχή θυγατρικής στις αυξήσεις κεφαλαίου των Regency και Athens Resort Casino
- Ρέι Ντάλιο: Ο κόσμος βρίσκεται «στο χείλος» ενός πολέμου κεφαλαίων – Κορυφαίο «καταφύγιο» ο χρυσός
- Δομική Κρήτης: Υπέγραψε σύμβαση 9,19 εκατ. ευρώ για επέκταση του λιμένα στην Ίο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








