Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κάνει άλμα 1,85% στις 20.745 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στο πάγωμα για 90 μέρες των αμερικανικών δασμών και στις κινήσεις που κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κάνει άλμα 1,85% στις 20.745 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 1,56% στις 8.235 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 1,76% στις 7.235 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,4% στις 33.837 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψηλότερα 1,39% στις 12.473 μονάδες.
Σε νέες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τα smartphones, οι υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα απαλλάχθηκαν από τους αμερικανικούς δασμούς – αν και μόνο προσωρινά, σύμφωνα με αξιωματούχους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις