Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,77% στις 23.293 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στην απόφαση της Fed στα εταιρικά κέρδη και να αναμένουν τις εκθέσεις σημαντικών στοιχείων.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,77% στις 23.293 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,4% στις 7.657 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύεται 0,17% στις 8.657 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,54% στις 38.601 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται χαμηλότερα 0,22% στις 13.448 μονάδες.
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ διατήρησε χθες, όπως αναμενόταν, σταθερά τα επιτόκια στο 4,25% με 4,5% αλλά προειδοποίησε ότι έχουν ανέβει τα ρίσκα για άνοδο του πληθωρισμού και της ανεργίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποινή φυλάκισης στον Κάρλο Αντσελότι για φοροδιαφυγή
- Μαίνεται η φωτιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού
- Apple, T-Μobile και SpaceX συνεργάζονται για να φέρουν το Starlink στα iPhone
- ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS για φερόμενα «Ελληνικά Τελωνεία»
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Δεν επικρατούν συνθήκες αποτελεσματικού ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών
- Jumbo: +8% οι πωλήσεις στο εξάμηνο, αλλά και κόπωση λόγω Μέσης Ανατολής
- Τι απάντησε ο Πιερρακάκης για εμπλοκή του σε ψηφιακά έργα
- Καίγεται δάσος στο Ασπροχώρι Ωρωπού – Εκτροπή κυκλοφορίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις