Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινούνταν 0,4% χαμηλότερα στις 39.614 μονάδες
Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές με τους επενδυτές να παρακολουθούν για πιθανή παρέμβαση των ιαπωνικών αρχών ώστε να σταματήσουν την πτώση του γεν, ενώ παράλληλα αναμένουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.
Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινούνταν 0,4% χαμηλότερα στις 39.614 μονάδες, ενώ ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύονταν κατά 0,2%
Απώλειες 0,34% στην Κίνα για τον Shanghai Composite στις 3.038 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ καταγράφει κέρδη 1,88% στις 17.144 μονάδες και ο ASX στην Αυστραλία κινείται 0,3% υψηλότερα στις 7.848 μονάδες.
Η Κεντρική Τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας διατήρησε τα επιτόκια αναφοράς της στο 5,5%, λέγοντας ότι «μια περιοριστική στάση νομισματικής πολιτικής παραμένει απαραίτητη για την περαιτέρω μείωση των πιέσεων της παραγωγικής ικανότητας και του πληθωρισμού».
Οι αγορές της Νότιας Κορέας είναι κλειστές την Τετάρτη, καθώς η χώρα προσέρχεται στις κάλπες για να εκλέξει το επόμενο κοινοβούλιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μελίντα Φρεντς Γκέιτς για Έπσταϊν: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μακριά από όλη αυτή τη λάσπη»
- Εγκαίνια κέντρου καινοτομίας στα Ιωάννινα
- Η Texas Instruments εξαγοράζει τη Silicon Labs με 7,5 δισ. δολ.
- Η Airbus που αυξάνει την παραγωγή στρατιωτικών αεροσκαφών
- Επανεκκίνηση σχέσεων Τουρκίας, Αιγύπτου με φόντο Λιβύη, Γάζα και Ανατολική Μεσόγειο
- Δικαστική απόφαση ακυρώνει τη σύμβαση CK Hutchison με Παναμά για τα λιμάνια
- Πως τα Ατομα με Αναπηρία θα απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας
- Ιμάμογλου: Η εισαγγελία ζητεί 20 έτη κάθειρξης για «πολιτική κατασκοπεία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








