Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο πέφτει 1,4% στις 38.289 μονάδες
Mικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές, παρά τις χαμηλότερες αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, καθώς οι αγορές αξιολόγησαν μικτά μηνύματα από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ και οικονομικά στοιχεία για την πορεία των επιτοκίων της Federal Reserve.
Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο πέφτει 1,4% στις 38.289 μονάδες, όπως και ο ευρύτερος δείκτης μετοχών Ασίας-Ειρηνικού της MSCI εκτός Ιαπωνίας υποχώρησε 0,19%.
Στην Κίνα ο Shanghai υποχωρεί 0,44% στις 3.133 μονάδες, όπως και ο Shenzhen 1,12% χαμηλότερα στις 9.661 μονάδες και ο Hang Seng πέφτει 0,83% στις 18.350 μονάδες, ενώ ο Kospi στη Σεούλ ανεβαίνει 0,32% στις 2.743 μονάδες και ASX κερδίζει 0,014% στις 7.804 μονάδες.
Το γεν παρέμεινε σε πτωτική τροχιά παρά την «απειλή» νομισματικής παρέμβασης από τις ιαπωνικές αρχές για να το υποστηρίξουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μνήμες και συγκίνηση στο Βέλγιο για τη δέκατη επέτειο από το μακελειό στις Βρυξέλλες
- Ο Ανταμ Σάντλερ, πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ
- Το Cambridge προειδοποιεί για την ψυχολογική ασφάλεια των AI παιχνιδιών στις μικρές ηλικίες
- Δεν αποτελεί στόχο του Ιράν η Ευρώπη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Λονδίνου
- Super League: Φινάλε “φωτιά” με όλα ανοιχτά σε κορυφή και πλέι οφ (19:00)
- Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη Μυτιλήνης
- Σύσταση της Apple για άμεση αναβάθμιση μετά τον εντοπισμό hacking σε παλαιότερα iOS
- Εξι νεκροί, ένας αγνοούμενος από συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








