Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX διολισθαίνει 0,03% στις 18.263 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να αφομοιώνουν σειρά από αποφάσεις πολιτικής της κεντρικής τράπεζας στην Ευρώπη και ενώ επίκεινται οι αργίες για το καθολικό Πάσχα.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX διολισθαίνει 0,03% στις 18.263 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 πέφτει 0,1% στις 7.894 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC40 κερδίζει 0,07% στις 8.157 μονάδες.
Στον ευρωπαϊκό νότο, κέρδη για το ΜΙΒ στο Μιλάνο 0,04% στις 34.145 μονάδες, όπως ενισχύεται 0,14% ο ΙΒΕΧ στη Μαδρίτη στις 10.986 μονάδες.
Οι μετοχές της Dassault Aviation, του γαλλικού κατασκευαστή στρατιωτικών και επιχειρησιακών αεροσκαφών, σημείωσαν κέρδη άνω του 5,5%, αφού οι αναλυτές της BNP Paribas αναβάθμισαν τη μετοχή σε «υπεραπόδοση».
Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου της Γερμανίας σκαρφάλωσε κατά 5 μονάδες βάσης σταθερή στο 2,37%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άνετη νίκη η Ιαπωνία εναντίον Τυνησίας
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η Γαλλία περιορίζει την κατανάλωση αλκοόλ
- Ανδρέας Δρυμιώτης: «Αν η ΝΔ πέσει στο 25%, ανοίγει ο δρόμος για παραπομπή Μητσοτάκη στο Ειδικό Δικαστήριο»
- Μέτωπο Δημάρχου Πετρούπολης με doValue για το σπίτι συνταξιούχου
- Ξεκινούν οι συνομιλίες στην Ελβετία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, παρά τα περί κλεισίματος των Στενών του Ορμούζ
- Έκτακτη ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί έως τις 30 Ιουνίου: Ποιοι θα το λάβουν, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Ρουμ ύψωσε τείχος και χάρισε ιστορικό βαθμό στο Κουρασάο
- Γερμανία: Ανατροπή με «χρυσό» Ουντάβ στο 90+4’
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








