Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,12% στις 18.349 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις χθεσινές ανακοινώσεις για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη, αλλά και στις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών για τις μειώσεις των επιτοκίων.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,12% στις 18.349 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC40 κερδίζει 0,29% στις 8.153 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 ανεβαίνει 0,11% στις 7.940 μονάδες.
Στον ευρωπαϊκό νότο, ο ΜΙΒ στο Μιλάνο ενισχύεται 0,34% στις 8.129 μονάδες, ενώ ο ΙΒΕΧ ανεβαίνει 0,09% στις 11.047 μονάδες.
Στο επίκεντρο σήμερα η δημοσίευση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που αναμένονται να ρίξουν φως στην πορεία για τη μείωση των επιτοκίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Choose Α.Ε. ενισχύει τα ίδια κεφάλαιά της με νέα αύξηση 200 χιλ. ευρώ
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








