Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,19% στις 18.179 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις ανακοινώσεις που αφορούν τα οικονομικά μεγέθη πρώτου τριμήνου των εταιριών και να παρακολουθούν τις γεωπολιτικές εξελίξεις.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,19% στις 18.179 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 ανεβαίνει 0,46% στις 8.077 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC κινείται 0,02% υψηλότερα στις 8.090 μονάδες.
Στον ευρωπαϊκό νότο ο ΜΙΒ στο Μιλάνο ενισχύεται 0,02% στις 34.275 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ ανεβαίνει 0,29% στις 11.067 μονάδες.
Ρεκόρ κερδών ανακοίνωσε η Deutsche Bank, η οποία παρουσίασε τα υψηλότερα τριμηνιαία κέρδη της τα τελευταία 11 χρόνια το α΄ τρίμηνο του 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Choose Α.Ε. ενισχύει τα ίδια κεφάλαιά της με νέα αύξηση 200 χιλ. ευρώ
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








