Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,16% στις 19.395 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να αξιολογούν τις επιπτώσεις από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στις κινήσεις της Fed και των άλλων κεντριών τραπεζών και στις γεωπολιτικές εξελίξεις.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,16% στις 19.395 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,08% στις 8.146 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC κινείται ανοδικά 0,17% στις 7.437 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,26% στις 33.672 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,65% υψηλότερα στις 11.576 μονάδες.
Η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ προχώρησε σε νέα μείωση των επιτοκίων της κατά 25 μονάδες βάσης. Μετά τη μείωση, τα βασικά επιτόκια της Fed διαμορφώνονται στο εύρος 4,50%-4,75%, λίγο υψηλότερα από την απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου.
Η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας μείωσε κατά 25 μονάδες βάσης τα επιτόκια στο 4,75%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








