Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,06% στις 20.014 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να παρακολουθούν τις εξελίξεις πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Εγγύς Ανατολή.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,06% στις 20.014 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,11% στις 8.268 μονάδες ενώ στο Παρίσι ο CAC πέφτει 0,53% στις 7.357 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,25% στις 34.380 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,13% υψηλότερα στις 11.622 μονάδες.
Οι επενδυτές σταθμίζουν την περιφερειακή και παγκόσμια πολιτική αβεβαιότητα που θα μπορούσε να επηρεάσει τις αγορές και την οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αστάθειας στη Γαλλία, των επερχόμενων εκλογών στη Γερμανία και των πιθανών δασμών υπό τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις