Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,12% στις 22.901 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να εστιάζουν στις δηλώσεις Τραμπ για δασμούς και στις γεωπολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα στην Ουκρανία.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,12% στις 22.901 μονάδες, όπως στο Παρίσι ο CAC κερδίζει 0,28% στις 8.133 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE100 κινείται πτωτικά 0,35% στις 8.682 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,29% στις 38.850 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,46% υψηλότερα στις 13.138 μονάδες.
Οι προτεινόμενοι από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δασμοί σε αυτοκίνητα, τσιπ και εισαγωγές φαρμάκων, καθώς και το ενδεχόμενο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ να διατηρήσει τα επιτόκια υψηλότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο της προσοχής των παγκόσμιων αγορών σήμερα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ομάν: Ανοίγει δυο προσωρινές θαλάσσιες οδούς στο Ορμούζ, χωρίς διόδια
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις προκάλεσαν αναστολή λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Naftogaz
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα και βαριές απώλειες 18,6% για Rheinmetall
- Άρειος Πάγος: Ορίστηκαν νέοι εντεταλμένοι ευρωεισαγγελείς έπειτα από αίτημα Φλωρίδη
- Αποστάσεις Μαρινάκη από Αβραμόπουλο: «Φαίνονται πειστικές οι απαντήσεις του…»
- ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε. - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ 24.06.2026
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








