Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,09% στις 24.279 μονάδες
Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις διαπραγματεύσεις μετά την αναστολή των δασμών του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,09% στις 24.279 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE κερδίζει 0,69% στις 8.778 μονάδες, ενώ στο Παρίσι ο CAC υποχωρεί 0,02% στις 7.826 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κερδη 0,34% στις 40.124 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται χαμηλότερα 0,01% στις 14.200 μονάδες.
Το ράλι στην τιμή του bitcoin ενθαρρύνει τις εταιρείες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων να αξιοποιούν τις κεφαλαιαγορές για κεφάλαια, προκειμένου να αγοράσουν κρυπτονομίσματα, εκμεταλλευόμενες την έντονη επενδυτική ζήτηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ίδιες ανακοινώσεις Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού: Ο τρίτος τελικός Παρασκευή, ο τέταρτος Κυριακή
- Τέμπη: Υποβλήθηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για προκαταρκτική – Στο «κάδρο» και ο Μητσοτάκης
- Κανονικά οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ – Η δήλωση των αδελφών Αγγελόπουλων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη οι περισσότεροι δείκτες
- Τράπεζα Πειραιώς: Το σχέδιο απορρόφησης της Πειραιώς Financial Holdings
- Ideal: Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης κεφαλαίου έως 40 εκατ. ευρώ
- Metlen: Την διανομή μερίσματος 1,5 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
- Πιερρακάκης: Περιθώριο για πρόσθετες δαπάνες πάνω από 500 εκατ. ευρώ στην άμυνα το 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις