Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών συνομίλησε με αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και αλιείς, τονίζοντας πως ο κοινός στόχος είναι η δικαιοσύνη και η δικαίωση
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, επισκέφθηκε το μπλόκο της Νίκαιας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και αλιείς, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον όπως σημείωσε δίκαιο αγώνα τους.
Παράλληλα, σύμφωνα με την «Τυρναβίτικη Ροή», ευχαρίστησε το αγροτικό κίνημα για τη στήριξη που δείχνει στο κίνημα των Τεμπών, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές πορεύονται μαζί με κοινό αίτημα τη δικαίωση για την τραγωδία.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Μητροδήμος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου Νίκαιας, τόνισε στην κ. Καρυστιανού πως το αγροτικό κίνημα θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συγγενείς και τις οικογένειες των θυμάτων. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι αυτό αποδείχθηκε έμπρακτα με το άνοιγμα όλων των μπλόκων, ώστε να περάσουν οι γονείς και να μεταβούν στα δικαστήρια της Λάρισας, με αφορμή την έναρξη της δίκης πριν από λίγες ημέρες.
Ο κ. Μητροδήμος πρόσθεσε ότι ο αγώνας για δικαιοσύνη είναι πάνω από κάθε άλλο αγώνα και πως με ενότητα και αλληλεγγύη η δικαίωση «είναι πολύ κοντά». Η Μαρία Καρυστιανού, κλείνοντας, διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος των Συγγενών των Θυμάτων θα βοηθήσει άμεσα σε ό,τι χρειαστεί και θα σταθεί δίπλα στο αγροτικό κίνημα.
«Πίσω εμείς δεν μάθαμε να κάνουμε ποτέ. Και από τη δική μας πλευρά, ό,τι ώρα και να ζητήσει ο Σύλλογος και οι οικογένειες το οτιδήποτε για να το στηρίξουμε, θα είμαστε εκεί και από τη πλευρά μας», ανέφερε ο κ. Μητροδήμος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλλάζει στάση και απειλεί πάλι ο Πούτιν μετά την φερόμενη επίθεση στην κατοικία του
- Χαμάς: Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα όσο συνεχίζεται η κατοχή
- Τραμπ και Νετανιάχου συζητούν για τη δεύτερη φάση του σχεδίου στη Γάζα
- Αλλάζει ο κανονισμός του οφσάιντ στο ποδόσφαιρο
- ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Μήνυμα στήριξης στους αγρότες από Μαρία Καρυστιανού: Παρούσα στο μπλόκο της Νίκαιας
- Μητσοτάκης: Οι αγρότες τραμπουκίζουν όσους θέλουν να συνομιλήσουν μαζί μας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








