Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών συνομίλησε με αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και αλιείς, τονίζοντας πως ο κοινός στόχος είναι η δικαιοσύνη και η δικαίωση
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, επισκέφθηκε το μπλόκο της Νίκαιας, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και αλιείς, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον όπως σημείωσε δίκαιο αγώνα τους.
Παράλληλα, σύμφωνα με την «Τυρναβίτικη Ροή», ευχαρίστησε το αγροτικό κίνημα για τη στήριξη που δείχνει στο κίνημα των Τεμπών, υπογραμμίζοντας ότι οι δύο πλευρές πορεύονται μαζί με κοινό αίτημα τη δικαίωση για την τραγωδία.
Από την πλευρά του, ο Κώστας Μητροδήμος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου Νίκαιας, τόνισε στην κ. Καρυστιανού πως το αγροτικό κίνημα θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στους συγγενείς και τις οικογένειες των θυμάτων. Υπενθύμισε, μάλιστα, ότι αυτό αποδείχθηκε έμπρακτα με το άνοιγμα όλων των μπλόκων, ώστε να περάσουν οι γονείς και να μεταβούν στα δικαστήρια της Λάρισας, με αφορμή την έναρξη της δίκης πριν από λίγες ημέρες.
Ο κ. Μητροδήμος πρόσθεσε ότι ο αγώνας για δικαιοσύνη είναι πάνω από κάθε άλλο αγώνα και πως με ενότητα και αλληλεγγύη η δικαίωση «είναι πολύ κοντά». Η Μαρία Καρυστιανού, κλείνοντας, διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος των Συγγενών των Θυμάτων θα βοηθήσει άμεσα σε ό,τι χρειαστεί και θα σταθεί δίπλα στο αγροτικό κίνημα.
«Πίσω εμείς δεν μάθαμε να κάνουμε ποτέ. Και από τη δική μας πλευρά, ό,τι ώρα και να ζητήσει ο Σύλλογος και οι οικογένειες το οτιδήποτε για να το στηρίξουμε, θα είμαστε εκεί και από τη πλευρά μας», ανέφερε ο κ. Μητροδήμος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση απασχόλησης 2,3% στις υπηρεσίες και 1% στη βιομηχανία το α’ τρίμηνο
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Μείωση τζίρου (-8,6%) και κυρίως κερδών (-28%) το α΄τρίμηνο 2026
- Στον εισαγγελέα e-shop-απάτη για εικονικές εκπτώσεις έως 70% και προϊόντα που δεν παραδόθηκαν ποτέ
- Νέες συμφωνίες και νέα μέλη στο Δ.Σ. της Coffeeco Upcycle
- Ανοδος 6,4% στο μισθολογικό κόστος το α’ τρίμηνο του 2026
- ΕΛΣΤΑΤ: Ισχυρή άνοδος 16,5% του δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το α’ τρίμηνο
- Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ασπίδα για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης
- Αντάρτικο από το Τελ Αβίβ για τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








