Ο πρωθυπουργός προτίμησε να μην πάει στη Βουλή στη συζήτηση για τα Τέμπη, αλλά θα παραστεί στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στις 11:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου.
Η νέα έκδοση του ελικοπτέρου MH-60 αποκαλύφθηκε το 2019, κατά την διάρκεια έκθεσης για οπλικά συστήματα θάλασσας, αέρος και διαστήματος στις ΗΠΑ και είχε εντυπωσιάσει με το ιδιαίτερα αναβαθμισμένο οπλοστάσιό του.
Το MH-60R μπορεί να φέρει δύο πυραύλους τύπου NSM – “Naval Strike Missiles”, αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών Raytheon και Kongsberg Defense and Aerospace, ενός αντιπλοϊκού βλήματος ακριβείας και μεγάλης εμβέλειας, που μπορεί να καταστρέψει εχθρικά πλοία σε αποστάσεις μέχρι 100 ναυτικά μίλια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι συγγενείς των θυμάτων Τεμπών απέναντι σε ένα σύστημα που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια
- Αμοιβή $10 εκατ. από ΗΠΑ για πληροφορίες των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης
- Αεροδρόμιο Τερουέλ στην Ισπανία: Ασφαλές καταφύγιο για αεροπλάνα που καθηλώθηκαν λόγω του πολέμου
- Tο ΝΑΤΟ απέσυρε όλη την αποστολή που είχε στο Ιράκ
- Μέση Ανατολή: 1.021 οι νεκροί στο Λίβανο από τις επιθέσεις του Ισραήλ
- Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει άδεια στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων κατά του Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
- Ποινή στο Φουρνιέ, χάνει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα
- Νέα διοικητική δομή για το project Audi F1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









