«Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!» ανέφερε ο πρωθυπουργός
Στον προεδρικό θώκο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) εκλέχθηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Στην PACE μετέχουν 612 βουλευτές από 46 χώρες-μέλη. Στην προεδρική θέση τον πρότειναν και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, ενώ τον στήριξαν ομόφωνα: οι Σοσιαλιστές που είναι το πρώτο κόμμα στο Συμβούλιο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Συντηρητικοί, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες και οι Αριστεροί.
Σε ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως η εκλογή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου αποτελεί μεγάλη τιμή για την πατρίδα μας.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
O Θεόδωρος Ρουσόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που εκλέγεται Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, και μάλιστα ομόφωνα. Η εκλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή για την πατρίδα μας.
Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!
O Θεόδωρος Ρουσόπουλος είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που εκλέγεται Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, και μάλιστα ομόφωνα. Η εκλογή του αποτελεί μεγάλη τιμή για την πατρίδα μας.
Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 22, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- METLEN: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Θ. Κιουρτζής: “Εγινε μεγάλος ντόρος για τις αυξήσεις στα καύσιμα λόγω Μέσης Ανατολής”
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
- Στη Μονή Βατοπαιδίου εγκαταστάθηκε έργο αποθήκευσης ενέργειας
- Όλγα Μιχαλοπούλου: Νέα Chief New Commercial Activities Officer στη ΔΕΗ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις