Ο Dow Jones ενισχύεται 0,8% στις 47.335,69 μονάδες
Με θετικά πρόσημα ξεκινά και σήμερα η Wall Street, επιχειρώντας να ανακτήσει τις απώλειες των περασμένων εβδομάδων, ωστόσο ο πόλεμος στο Ιράν και οι επιπτώσεις που φέρει στις τιμές πετρελαίου κρατούν ανήσυχους τους επενδυτές. Σήμερα, οι τιμές του πετρελαίου αυξάνoνται κατά περισσότερο από 1%, με το αργό πετρέλαιο Brent να ξεπερνά το όριο των 100 δολαρίων.
Στο ταμπλό, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,8% στις 47.335,69 μονάδες, ο τεχνολογικός Nasdaq σκαρφαλώνει κατά 0,7% στις 22.547,79 μονάδες, ενώ S&P 500 κερδίζει 0,8% στις 6.752,80 μονάδες.
Στα ενεργειακά νέα, οι τιμές πετρελαίου εξακολουθούν να βρίσκονται σε ιστορικά υψηλά- ωστόσο η μεταβολή στους δείκτες είναι στάσιμη για δεύτερη μέρα. Το αργό Brent ανεβαίνει κατά 1,6% στα 101,81 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το αμερικάνικο WTI σκαρφαλώνει 1,51% στα 94,91 δολάρια ανά βαρέλι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- 912 σχόλια στο νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών: Ποιες διατάξεις θίγουν και τι προτείνεται
- ΒΙΑΝΕΞ: Νέα επένδυση 5 εκατ. ευρώ σε ερευνητική μονάδα στην Πάτρα
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ιστορικός βαθμός για το Πράσινο Ακρωτήρι, «λευκή» πρεμιέρα για την Ισπανία
- Ακατάσχετη η ενίσχυση για ακουστικά βαρηκοΐας μαθητών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600 μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Ένας νεκρός από την πρώτη, μετά την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν, ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο
- Reuters: Τραμπ και Γαλιμπάφ υπέγραψαν το μνημόνιο για τον τερματισμό του πολέμου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








