Ο πρωθυπουργός θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού
Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη, στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας.
Ο πρωθυπουργός θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο 12ο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Αύριο Δευτέρα, 3/11 στις 11:30 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας, Πάουλο Ρανγκέλ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη χθες στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στη Γκίζα κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι.
Το μνημειώδες μουσείο είναι αφιερωμένο στον φαραωνικό πολιτισμό, στοίχισε περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και απαιτήθηκαν τιτάνια έργα είκοσι ετών για να ολοκληρωθεί.
Κορυφαίο έκθεμα του νέου μουσείου ο θησαυρός του Τουταγχαμών, ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1922 σε έναν ασύλητο τάφο της Κοιλάδας των Βασιλέων στην ‘Ανω Αίγυπτο, μαζί με τα σχεδόν 5.000 κτερίσματά του που συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κόντρα Καρντάσιαν – NASA για την επίσκεψη του ανθρώπου στη Σελήνη
- Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απειλεί να εντείνει τις επιθέσεις εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- ΗΠΑ: Διορία ημερών στον Τραμπ για την καταβολή του επιδόματος αγοράς τροφίμων
- ΔΣΑ: Στις κάλπες οι δικηγόροι στις 30 Νοεμβρίου
- Ξανά αντιδρούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν κοροϊδία τη νέα ανακοίνωση των ΕΛΤΑ
- Stoiximan Super League: Στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ, με πίεση η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό
- ΟΠΕΚ+: Ετοιμάζει μία ακόμα μικρή αύξηση της παραγωγής πετρελαίου
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα συνδιαμορφωτής του ενεργειακού χάρτη της περιοχής
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








